Skip Navigation
 

USB йонизатор

Йонизатор
 

Нови продукти|USB йонизатор

USB Йонизатор

USB Йонизатор

USB ПИЕЗОКЕРАМИЧЕН ЙОНИЗАТОР CL213USB
НОВА ТЕХНОЛОГИЯ

Предназначено за хората, които работят с настолни и преносими компютри
Уникален продукт – почиства пространството около компютъра, убива бактерии, вируси, елиминира статичното електричество и редуцира електромагнитното поле, създадено от компютъра и монитора.
Миниатюрният usb йонизатор почиства площ от 5 кв. м.
Най-добре е да бъде поставен на разстояние от около 50-70 см (2-3 фута) пред работещия с компютъра. Ако има usb вход, устройството може да бъде включено директно в него на самото работно място, а когато usb връзката е на задния панел на компютъра, с помощта на usb кабела йонизаторът може да бъде поставен на бюрото или над монитора.
Винаги включвайте миниатюрния usb йонизатор, когато използвате преносимия си компютър. Това ще гарантира, че въздухът около вас когато пътувате със самолет или с влак не е замърсен и не е опасен за вашето здраве, тъй като ще унищожи вирусите и бактериите в обграждащото ви пространство.
Usb йонизаторът предпазва от вдишване на токсични частици като дим и прах и работещите дълго време с компютър запазват вниманието си и не се чувстват така уморени и сънливи, тъй като йоните подобряват приемането и усвояването на кислорода от тялото, който от своя страна спомага за поддържането на концентрация и готовност.
Медицински изследвания доказват, че компютърната мишка е източник на бактерии и вируси.
Статичното електричество, създадено от мониторите, е също така вредно за зрението на хората.
Йонизаторът унищожава бактериите и вирусите и пречиства въздуха от микроскопични замърсители и възстановява йонния баланс, съответстващ на нуждите на нашето тяло, и намалява статичното електричество, създадено от монитора.
Ефективна площ на действие: 5-10 кв.м
Гарантиран дебит: 2 милиона отрицателни йони на см
Размер: 9 см х 4 см х 2 см
Кликни върху снимката за повече информация...

ДобавиЦена:39.99лв.
 
Страници: 1