Skip Navigation
 

Начин за покупка

Пазаруването в www.zdraveto.org е максимално опростено и интуитивно.

Първо разгледайте нашите продукти. Прочетете цялата информация, която сме поместили за съответния продукт. Изтеглете и ръководствата ако има такива и ги прочетете внимателно. Ако имате още въпроси моля задайте ги в раздела "Контакт", чрез имейл, ICQ или на тел. 0889197820, както и 02/434 20 63.

След като сте решили какво ще поръчате натиснете зеления бутон "Добави" и ще добавите във виртуалната си количка съответната стока.

След това можете да продължите с пазаруването, като добавяте съответните стоки с бутона "Добави".

Във всеки момент можете да разглеждате виртуалната си кошница чрез натискане на бутона "Кошница" в горната част на сайта. В случай на необходимост можете да премахвате дадени стоки чрез "изтрий". Можете да следите и текущата Ви сметка, като добавяте или изключвате стоки. Както вече изяснихме стойността на куриерската услуга независимо за каква сума или за кое населено място е тя,  е само 1 лв., т.е. винаги по време на пазаруването Вие ще знаете крайната стойност на покупките Ви с доставката до домът Ви. Няма да се налага при фанатизирането на поръчката да добавяте каквито и да е допълнителни разходи за доставка.   

След като сте приключили със своя избор на стоки от www.zdraveto.org натиснете "Следващ>>"

Тук попълвате необходимите данни за получаване на стоките, чрез куриера. Попълнете и коментарите по поръчката Ви ако има особености по доставката.

Изберете и условията за доставка, "Вид доставка:", със или без застраховка.

Изберете и начина на плащане "Плащане:" Можете да изберете наложен платеж, т.е. плащане при получаване на стоката, банков превод или чрез PayPal. " Чрез последният начин са достъпни плащания с почти всички кредитни и дебитни карти.

След това натиснете бутона "изпрати" и ако коректно са попълнени данните ще видите талона на Вашата окончателна поръчка.

Моля разпечатайте го и запазете. Там има важна информация. В зависимост от избрания от Вас начин, ще видите и подробности относно плащането.

Това е! След това наш служител ще подготви поръчката Ви и ще се свърже с Вас за да я потвърдите.

Готово!